All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: ST2000DL003 - imaging properly but only zeroes 0000
PostPosted: March 16th, 2016, 12:50 
Offline

Joined: July 22nd, 2015, 10:29
Posts: 82
Location: Germany/Stuttgart
Hey guys,

on the drive is/was a Windows 10 Installation with data. Right now I'm cloning the disc. But 200 GB only 00 from the beginning. What could that be?

Greetings
Benjamin

Code:
Boot 0x40M
Spin Up[0x000246DF]
Trans.

Rst 0x40M
MC Internal LPC Process
Spin Up
(P) SATA Reset

  MediaPartition:

                        Host LBA  Length    Disc LBA  Length   Start Cyl  Head
       Media Partition  00000000  0099AEC0  00000000  001335D8  00000000  00000000
               MC       00000000  0098A108  00000000  00131421  00000000  00000000
               MSP      00992178  00000CD8  0013242F  0000019B  000001E8  00000004
        User Partition  0099AEC0            001335D8            000001F3  00000004

MCMainPOR: Start:
Check MCMT Version: Current
MCMainPOR: Non-Init Case
MC Seg Disc and Cache Nodes:  40134924  40132A34
Seg Write Preamble VBM start: 000011B2 end: 000011D9
  Footer - start: 000011DB end: 00001202
Seg Read Preamble VBM - start: 00001204 end: 0000122B
  Footer - start: 0000122D end: 00001254
Reconstruction: MCMT Reconstruction Start
  Max number of MC segments 22E0
Nonvolatile MCMT sequence number 00001372
[RSRS] 0540  DiscLba 0002DF00  RW_RTL FFFFFFFF
Reconstruction: Completed 0: HeadPtr was unwritten
[MCMTWS]
MCMainPOR: MCTBufferPtr->Header.MCStateFlagsDisc = 00000001
MCMainPOR: MCTBufferPtr->Header.MCTStateFlags = 0000002A
MCMainPOR: MCStateFlags = 00000001

MCMainPOR: Feature Enabled...


MSP MainPOR:
MSP Init Metadata
     Buf Bytes/VBM 00000210  DBA Base 40000000
     Metadata size in bytes 0040
     Num Segments 0066
     Logical Sector Alignment 00000000
MSP Reconstruction
MSP Read ScratchPad Section 0000  DiscLBA 0013242F  BlkSize 00000CC0  Num Segments 00000066  DiscLba 0013242F  RW_RTL 000F4240
     No valid segments found

MSP MSP Main Store Verify  Reconstruction Status 10003000
     Reconstruction Status 00003000
MSP Init ScratchPad on DiscDiscLBA 0013242F  DiscSize 00000198  PhyBlkLBA 00992178  BlkSize 00000CC0
     Write MSP Segment   PhyBlkLBA 00992178  BlkSize 00000CC0  DiscLba 0013242F  RW_RTL FFFFFFFF
MSP MainPOR: Complete
MSP MainPOR: Feature Enabled...
     ScratchPad restore NOT required

[SR] 0000
[SR] 0000

_________________
Fachwerkstatt für Data Recovery / Datenrettung in Stuttgart - Riedel IT - Ameisenbergstraße 30 - 70188 Stuttgart


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ST2000DL003 - imaging properly but only zeroes 0000
PostPosted: March 16th, 2016, 13:31 
Offline

Joined: July 22nd, 2015, 10:29
Posts: 82
Location: Germany/Stuttgart
The whole drive is empty.. besides a hex combination 85 94 85 94 at the beginning... maybe the drive was formatted in the Windows 10 repair process.. Sure there ist no FW-issue?

_________________
Fachwerkstatt für Data Recovery / Datenrettung in Stuttgart - Riedel IT - Ameisenbergstraße 30 - 70188 Stuttgart


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ST2000DL003 - imaging properly but only zeroes 0000
PostPosted: March 16th, 2016, 13:35 
Offline
User avatar

Joined: February 9th, 2009, 16:13
Posts: 2345
Location: Ontario, Canada
Could it be that you were cloning the wrong direction? FDE drive?

_________________
Luke
SSD Data Recovery


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ST2000DL003 - imaging properly but only zeroes 0000
PostPosted: March 16th, 2016, 13:48 
Offline

Joined: November 29th, 2006, 10:08
Posts: 7683
Location: UK
Maybe client gave you the wrong drive?

Or... dare I say it... a lying customer!!!

_________________
PC Image Data Recovery
http://www.pcimage.co.uk

New!! HDD-PCB.COM for all your PCB and donor HDD requirements!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ST2000DL003 - imaging properly but only zeroes 0000
PostPosted: March 16th, 2016, 13:54 
Offline

Joined: July 22nd, 2015, 10:29
Posts: 82
Location: Germany/Stuttgart
lcoughey wrote:
Could it be that you were cloning the wrong direction? FDE drive?


I doubled checked that after the first Gigs were written.. but it was the right direction

pcimage wrote:
Maybe client gave you the wrong drive?


99 % he gave me the wrong drive! I think they were saving the data of D: partition with an SATA/USB-Adapter and they thought that C: must have been the other HD. The will bring the drive (wit the faulty "C:"partition on friday. I bet the story must have been something like that...

_________________
Fachwerkstatt für Data Recovery / Datenrettung in Stuttgart - Riedel IT - Ameisenbergstraße 30 - 70188 Stuttgart


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] and 100 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group