All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Fix Erased SA - ST3000DM001, ST2000DM001 using Factory LDR.
PostPosted: March 20th, 2019, 14:00 
Offline
User avatar

Joined: November 24th, 2013, 18:13
Posts: 425
Location: Poland
Hi, i trying restore my dropped Drives, this is My personall disks and by mistake I Format SA.
Drives at this moment returning logs:

LED 000000BB FAdr: 00004254
But Loading Factory Ldrs, drives returning Log:
Code:
Boot 0x40M

Spin Up
ESC - Remaining in BootFW

Rst 0x40M
SIM Error 1021 LBA 0000000000066E5F FD FC3AB070
RW Error 00000080
MCMainPOR: Start:

User Data Base  0043B708
Check MCMT Version: Current

MC026: Reconstruction: MCMT Reconstruction Start

[RSRS] 0000
Starting LBA of RW Request=0000001210  Length=00000762

ProcessRWError -Read-   at LBA 0000001210  Sense Code=4311008

1
InitiateMarkPendingReallocateRequest for disc_lba: 0000001210!

ErrorSegment 0000

   MultiReadXfrStatus 0000  0001  ErrorSegment 0000

MC001: Reconstruction: EXCEPTION: Segment Read Fai

led

MC002: Reconstruction: EXCEPTION: Error in Header

MC006: Reconstruction: EXCEPTION: Error in fir
st Header Disc Sector

ReadFooters (Backwards):  Segment 0000  SegmentStartLBA 0000001210  FooterLBA 00
0012DC

   Sequ 00000001..................................

MC007: Reconstruction: EXCEPTION: Error in Header and ALL Footers

MC022: Reconstruction: HeadPtr was unwritten

MC024: Reconstruction: Completed:

[MCMTWS] Tail/Head 0
000 0000
MCMainPOR: MCTStateFlags 00000022  MCStateFlags 00000040  Tms 00000EB1



SP200: MSPMainPOR Start[0000000000000000]v{00000008}qv{00000008}qv{00000008}qv{00000008}qv{00000008
}qv{00000008}qv{00000008}qv{00000008}qv{00000008}qv{00000008}q

Starting LBA of RW Request=0000000000  Length=00000120

ProcessRWErr
or -Write-  at LBA 0000000000  Sense Code=C4090081[000000002BB5420C]v{00000008}qv{00000008}qv{00000008}qv
{00000008}qv{00000008}qv{00000008}qv{00000008}qv{00000008}qv{00000008}qv{00000008}q
FAILED to spare00004903
Device Fault is set!


MSP ERROR: Init ScratchPad Disc

MSP MainPOR: 00000000  Tms 00000EB1  000007FF  000016C7

MSP ERROR: ScratchPad disabled

No HOST FIS-ReadyStatusFlags 2002A1A1
ASCII Diag mode

F3 T>5



OverlayCompatibilityCheck failed


Unable to load Diag Cmd Processor Overlay

F3 T>V40



OverlayCompatibilityCheck failed


Unable to load Diag Cmd Processor Overlay


I have all Backups, for My Drives, Modules sys modules ROMs, and factory LDRs(Prepared to my drives).
I do not have MRT and Virtual Start enviromment but i have access to Terminal Using Factory LDR.
Only Using Sediv54012, LOD Edit 1.04, F3RomExplorer.

Any Suggestions, for this Problem?

_________________
Hello everyone, sorry for my poor english, because i using google translator.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group