All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: SSD OCZ Vertex 2 Not Detecet
PostPosted: November 1st, 2016, 8:39 
Offline

Joined: November 29th, 2007, 18:23
Posts: 15
Hello My Friend,s

My SSD Vertex 2 120 GB Not Detect ,i,m try on 6 Computer But No Different
i am Disassemble SSD and see 2 led on board PWR Green LED After Plug Voltage Turn ON And FLT Red LED

After Connected Power Connection To This SSD Turn ON PWR Green LED :

Image

After Connected Sata Connection Turn ON FLT RED LED And Not Detect

Image

How can i fix this , No Important Data On SSD but i want to use ssd .
Thanks


Attachments:
without sata.jpg
without sata.jpg [ 350.45 KiB | Viewed 1013 times ]
Sata connected.jpg
Sata connected.jpg [ 322.07 KiB | Viewed 1013 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: SSD OCZ Vertex 2 Not Detecet
PostPosted: November 1st, 2016, 10:08 
Offline

Joined: November 29th, 2007, 18:23
Posts: 15
Can I Fix This By TX RX terminal ???


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group