All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Intel 750 series SSD PCIE 0mb
PostPosted: August 23rd, 2018, 23:53 
Offline
User avatar

Joined: March 2nd, 2014, 23:20
Posts: 17
Location: Australia
Hi all,

Even though we don't currently have a reliable PCIE hardware for dealing with these nvme drives, I'm going to put it here see if anyone knows a bit more with dealing with this particular issue.

We've got a Intel 750 series SSD PCIE (1.2TB) that shows 0mb but the driver and the Intel SSD toolbox correctly identifies the drive, firmware and serial number. Initially the drive was completely unresponsive and we managed to bring it back to life after reballing the controller. The drive does get the red LED light after being orange for a while so the firmware does detect a issue and terminates complete initialization.

Does anyone have any information of any software or methods that might jig this drive back to user area access? We're also happy to pay for a solution in private if this method is your own work.

I appreciate any input, thank you.

_________________
www.falxdatarecovery.com.au
Gold Coast, Australia.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group