All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: "Diagnostic Port Locked" For Pepe
PostPosted: May 15th, 2017, 11:49 
Offline

Joined: May 15th, 2017, 9:57
Posts: 2
Location: United States
Would you mind sharing if any of these models could possibly be unlocked, are these Crawfords?
All of these i can not work on any further as all give terminal read out "diagnostic port Locked". With the PC3K ran in Grenada Utility.

ST5000DM000
ST2000LM007
ST4000LM016

Any info is appreciated.
Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: "Diagnostic Port Locked" For Pepe
PostPosted: June 24th, 2017, 4:38 
Offline

Joined: October 3rd, 2005, 0:40
Posts: 2579
Location: Hungary
Hi,

yes, all of them can be unlocked but only the first one os Crawford.

pepe

_________________
Adatmentés - Data recovery
No bitcoin donations :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: "Diagnostic Port Locked" For Pepe
PostPosted: September 20th, 2017, 4:51 
Offline

Joined: September 20th, 2017, 4:47
Posts: 1
Location: gurgaon
I HAVE ONE HARD DRIVE MODEL NO IS ST1000DM003 DIEGNOSTIC PORT LOCKED PLEASE SOLUTION


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: "Diagnostic Port Locked" For Pepe
PostPosted: September 20th, 2017, 6:11 
Offline
User avatar

Joined: July 12th, 2010, 4:38
Posts: 1031
Location: Portugal
Buy PC3K. It will solve it.

_________________
http://www.facebook.com/PCLAB.Assistencia.Tecnica
ACELab partner


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group