All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: ST2000DM001 Wrong LBA cant read sectors
PostPosted: August 22nd, 2014, 11:16 
Offline

Joined: August 22nd, 2014, 10:53
Posts: 1
Location: California
Drive would not spin up. Swapped PCB and moved rom. Drive spins and identifies correctly except for lba. Stays spinning no clicks. Cant read any sectors.

Any help appreciated.


Attachments:
2.JPG
2.JPG [ 102.2 KiB | Viewed 2610 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ST2000DM001 Wrong LBA cant read sectors
PostPosted: September 15th, 2014, 10:42 
Offline
User avatar

Joined: August 13th, 2008, 13:10
Posts: 811
Location: World
Looks like bad heads or bad media.
have you got experience on heads replacement?
if not and data is importnatr externalize it?

maybe can i help you


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ST2000DM001 Wrong LBA cant read sectors
PostPosted: September 20th, 2014, 17:14 
Offline

Joined: February 8th, 2014, 8:08
Posts: 458
Location: Eastern Europe /recovering worldwide/
inou812 wrote:
Drive would not spin up. Swapped PCB and moved rom. Drive spins and identifies correctly except for lba. Stays spinning no clicks. Cant read any sectors.
Can be dead preamplifier or other problem inside the HDA. Hard to tell more precisely having only information above.

_________________
• Remote RAID, NAS, SAN, VMware, DVR (CCTV), flash and tape recovery. Data recovery partnership and support.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group