All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: wd 1600aajs-75mqa0 data not show
PostPosted: June 9th, 2015, 7:03 
Offline

Joined: December 27th, 2008, 5:02
Posts: 144
Hi

I got wd 1600aajs-75mqa0 data not show.
What i did : I checked all moduls are ok and translator regenaration ok (completed).
View sector see pic.

Pls your advice to access the data .

Regards


Attachments:
load.jpg
load.jpg [ 157.38 KiB | Viewed 1901 times ]
wd160-1.jpg
wd160-1.jpg [ 329.43 KiB | Viewed 1901 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: wd 1600aajs-75mqa0 data not show
PostPosted: June 10th, 2015, 5:20 
Offline
User avatar

Joined: December 8th, 2013, 4:48
Posts: 595
Location: Pakistan
Read ROM and write it back,
hope it will help

_________________
Data Recovery Pakistan


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: wd 1600aajs-75mqa0 data not show
PostPosted: June 10th, 2015, 11:52 
Offline
User avatar

Joined: December 19th, 2006, 8:49
Posts: 7617
Location: Portugal
Maybe damaged head preventing translator initialization ?

_________________
1Q9xrDTzTddUXeJAFRn37aqh1Yr6buDCdw - (Bitcoin Donations)
The HDD Oracle - Platform for OPEN research on Data Recovery.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: wd 1600aajs-75mqa0 data not show
PostPosted: June 10th, 2015, 15:22 
Offline

Joined: December 27th, 2008, 5:02
Posts: 144
I genarated the ROM from modules .
Head test id ok.
Any advice ?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: wd 1600aajs-75mqa0 data not show
PostPosted: June 10th, 2015, 16:58 
Offline
User avatar

Joined: December 8th, 2013, 4:48
Posts: 595
Location: Pakistan
can you post MOD 02 and 32 here ?

_________________
Data Recovery Pakistan


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: wd 1600aajs-75mqa0 data not show
PostPosted: June 11th, 2015, 4:29 
Offline

Joined: December 27th, 2008, 5:02
Posts: 144
Mod 2& 32


Attachments:
mod_32.jpg
mod_32.jpg [ 345.75 KiB | Viewed 1783 times ]
mod_02.jpg
mod_02.jpg [ 359.28 KiB | Viewed 1783 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: wd 1600aajs-75mqa0 data not show
PostPosted: June 11th, 2015, 7:05 
Offline

Joined: March 19th, 2015, 15:01
Posts: 1228
Location: isreal
i'm sorry to tell you, but when someone ask to upload some file/s you don't upload them as a screen shot you upload them as a file


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: wd 1600aajs-75mqa0 data not show
PostPosted: June 12th, 2015, 13:50 
Offline

Joined: December 27th, 2008, 5:02
Posts: 144
Verry sorry miss anderstand.Pls find the attachment files.

Regards


Attachments:
0.rar [891 Bytes]
Downloaded 250 times
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group