All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: FW needed for WD3200AAJS-00B4A0
PostPosted: September 8th, 2014, 10:06 
Offline

Joined: December 31st, 2010, 8:51
Posts: 23
Location: India
I need FW needed for WD3200AAJS-00B4A0 Family Pinnacle and microcode is 000500BR.

Thanx


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: FW needed for WD3200AAJS-00B4A0
PostPosted: September 8th, 2014, 14:38 
Offline
User avatar

Joined: July 12th, 2010, 4:38
Posts: 1015
Location: Portugal
I have 00050079 if you want...

_________________
http://www.facebook.com/PCLAB.Assistencia.Tecnica
ACELab partner


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: FW needed for WD3200AAJS-00B4A0
PostPosted: September 9th, 2014, 3:18 
Offline

Joined: December 31st, 2010, 8:51
Posts: 23
Location: India
Thanx for offer. I think it will not work.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group