All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: WD5000LMVW-11VEDS6 NEED DISABLE 0x411 FOR SA
PostPosted: August 4th, 2018, 4:51 
Offline
User avatar

Joined: June 17th, 2018, 11:43
Posts: 144
Location: spain
I have a hard drive WD5000LMVW-11VEDS6.
The disk has the heads ok, and it reads completely by id, track and ABA if I deactivate the 0x411 module, but at the moment that the active one can not read anything.
I try to repair slow response, but it does not do anything.

Any suggestions


Attachments:
Nueva imagen de mapa de bits.jpg
Nueva imagen de mapa de bits.jpg [ 208.24 KiB | Viewed 528 times ]

_________________
1 + 1 = 2?
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: WD5000LMVW-11VEDS6 NEED DISABLE 0x411 FOR SA
PostPosted: August 4th, 2018, 14:07 
Offline
User avatar

Joined: June 17th, 2018, 11:43
Posts: 144
Location: spain
I have full access to the user area, but not to the SA.
To access the SA I have to deactivate the module 0x02 or EL 0x411.

Some idea to repair this problem?

_________________
1 + 1 = 2?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: WD5000LMVW-11VEDS6 NEED DISABLE 0x411 FOR SA
PostPosted: August 4th, 2018, 14:53 
Offline
User avatar

Joined: December 19th, 2006, 8:49
Posts: 9510
Location: Portugal
Yes ....

Quote:
have full access to the user area,


Clone/image the drive and extract the data !

_________________
1Q9xrDTzTddUXeJAFRn37aqh1Yr6buDCdw - (Bitcoin Donations)
paypal.me/Spildit - (PayPal Donations)
The HDD Oracle - Platform for OPEN research on Data Recovery.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: WD5000LMVW-11VEDS6 NEED DISABLE 0x411 FOR SA
PostPosted: August 4th, 2018, 15:24 
Offline

Joined: August 16th, 2016, 1:35
Posts: 28
Location: iran-tehran-st20
this is a sed drive just disable mod 411 and you have access to all modules make backup and solve slow responding mod02 and clear mod 32 enable 411 and you can copy the data full speed.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: WD5000LMVW-11VEDS6 NEED DISABLE 0x411 FOR SA
PostPosted: August 4th, 2018, 19:48 
Offline
User avatar

Joined: June 17th, 2018, 11:43
Posts: 144
Location: spain
Thank you for your answers.
I have all the data saved, but when I delete the 0x32 module I do not have access to the data. I may be doing something wrong. I'm going to recover the SA by clues and try it again.

What I'm seeing is that rebuilding the ROM with the SA seems pretty simple. If I can do it manually I will comment on it.

Greetings.

_________________
1 + 1 = 2?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: WD5000LMVW-11VEDS6 NEED DISABLE 0x411 FOR SA
PostPosted: August 4th, 2018, 19:51 
Offline

Joined: October 16th, 2013, 13:21
Posts: 717
Location: Brazil
You shouldn´t "delete" the 0x32 module, just clear some parts of it.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: WD5000LMVW-11VEDS6 NEED DISABLE 0x411 FOR SA
PostPosted: August 4th, 2018, 20:06 
Offline
User avatar

Joined: June 17th, 2018, 11:43
Posts: 144
Location: spain
ok, I had misunderstood it.
Actually I deleted a part of the module data and it works perfectly.

Greetings.

_________________
1 + 1 = 2?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group