All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: N40P g-list problem with PC3K fix
PostPosted: March 2nd, 2006, 8:31 
Offline

Joined: February 17th, 2006, 11:52
Posts: 34
Location: Mississauga, Ontario, Canada
I have 2 N40P drives that show G-list as "-" "-" "-" ie 2 dashes rather than 3 check marks. I presume it is corrupt. When I try to correct by going to module correction menu and pressing "ATPOL g-list" to fix it. I get a "module correction error" and the g-list is not fixed. I have the right ldr file and I have tried in master and safe mode. Any suggestions?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: April 10th, 2006, 17:50 
Offline

Joined: April 8th, 2006, 16:56
Posts: 9
Location: Romania
can you help me understand please, master mode and safe mode?


thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: N40P g-list problem with PC3K fix
PostPosted: October 25th, 2006, 15:18 
Offline

Joined: October 11th, 2006, 14:00
Posts: 21
gbulger wrote:
I have 2 N40P drives that show G-list as "-" "-" "-" ie 2 dashes rather than 3 check marks. I presume it is corrupt. When I try to correct by going to module correction menu and pressing "ATPOL g-list" to fix it. I get a "module correction error" and the g-list is not fixed. I have the right ldr file and I have tried in master and safe mode. Any suggestions?


your g-list is too corrupt to repair
you need to over write the module with another g-list from a similar model
the erase the g-list


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: October 26th, 2006, 10:12 
Offline

Joined: June 27th, 2006, 11:33
Posts: 2331
Location: In ur HDD !
First get the complete firmware of the hdd u want to fix , put the firmware in the pc3k directory then goto the wirte modules option chk module 1B which is glist . rewirte it and the hdd becomes ok
Hope that helps!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re
PostPosted: November 2nd, 2006, 15:12 
Offline

Joined: October 22nd, 2006, 17:01
Posts: 29
"Check Structure firmware" because I think you have many modules defective in "system area".
Regards


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot] and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group