December 6th, 2012, 6:25
December 6th, 2012, 7:42
December 6th, 2012, 7:55
radiu wrote:Salut!
jumatate din parul de pe cap mi l-a albit aceasta problema..........
Am scos un hdd hitachi sata 500gb dintr-un hdtv pvr 500.1, in ideea folosirii lui pe PC, ca e pacat sa stea degeaba in reciver,asa si m-am apucat sa pun windowsul pe el,........... nu se poate, am incercat sa-l partitionez si sa-l formatez cu partition magic, norton ,paragon , acronis , easus, apoi din linux cu gpated,chkdsk, hdd regenerator, si multe altele.Daca il pun inapoi in reciver merge.Am mai facut proba cu alte 2 hdd care au mers pe PC, dupa ce le-am scos din reciver si am vrut sa bag windowsul la fel , nu mai merg.Am cumparat un cablu adaptor ca sa pot cupla hdd la laptop, ca sa-l pot ingineri mai bine, in manage/disk management nu ma lasa sa-i fac nimic nici sa-l pun on line nici sa-i fac partitii, nici sa-l fac active,imi da eroarea pe care am pus-o in attachement.Asta se intampla cu toate 3 hdd.Dupa cate am citit, hdd ar fi criptat sau ceva , intrebarea este, ssie careva sa scoata criptarea sau cheia pe care o are?
December 6th, 2012, 12:25
pclab wrote:You are from Spain, write a topic in French on a English forum?!?!?!![]()
![]()
December 6th, 2012, 12:57
December 8th, 2012, 16:44